Udendørsaktiviteter: Arrangér en fodboldturnering i haven og invitér børnenes venner

Er du i tvivl om, hvad I skal bruge jeres have til? Den rummer så mange muligheder, at det kan være svært at vælge. Dog er det en god idé at lade et område stå urørt, så græsplænen ikke er fyldt med blomsterbede, buske, planter og andre ting, der kan komme i vejen, når man skal bruge græsplænen. En græsplæne er nemlig garanti for mange timers sjov og underholdning.

Det er eksempelvis oplagt at bruge den til vandkampe om sommeren, men det er også muligt at arrangere en fodboldturnering. Netop den sidste mulighed er oplagt, hvis du har børn, som er vilde med at spille fodbold og måske endda har et hold, som de holder med i tykt og tyndt. Samtidig er det relativt nemt at arrangere en hyggelig fodboldturnering i haven.

Sådan arrangerer du en fodboldturnering

Det mest oplagte, når du skal arrangere en fodboldturnering i haven, er at invitere spillerne i god tid. Det betyder, at du skal beslutte dig for, hvem der skal være med til at spille fodboldkampen. Her er der mange muligheder, men det kan eksempelvis være venner og familie eller dine børns legekammerater, som bor på vejen.

Start med at invitere de personer, som du gerne vil have med i turneringen. Lav en liste over de personer, du vil invitere, og send derefter invitationer ud. Det behøver ikke at være noget formelt, for du kan bare invitere dem via Facebook eller en SMS. Sørg for at give deltagerne besked i god tid, så de ikke har reserveret datoen.

Selvom der selvfølgelig skal spillere til en fodboldturnering, så er det også vigtigt, at der er publikum. Derfor er det en god idé at invitere nogle gæster, som kan fungere som publikum iført klubtrøjer, klaphatte, fodboldhalstørklæder og lignende. Det er derfor vigtigt, at du også inviterer andre end dem, som skal spille kampen.

Planlæg turneringen

Når der er styr på, hvem der skal deltage i fodboldturneringen, kan du gå videre med planlægningen. Nu skal du beslutte dig for, hvilken type turnering du vil arrangere. Det kan eksempelvis være en knockout-turnering, et gruppespil eller noget andet. Sørg for at have en klar tidsplan, så alle ved, hvornår de skal spille.

På selve dagen er det vigtigt, at deltagerne bliver delt op i hold. Hvis der er mange deltagere, så kan du overveje at lave flere end to hold. Sørg for, at spillerne bliver inddelt efter, hvor dygtige de er, så holdene er nogenlunde jævnbyrdige. På den måde er du sikker på, at alle får en god oplevelse, uanset om de vinder eller taber.

Du bør desuden lave nogle klare regler for turneringen, så alle ved, hvilke regler der gør sig gældende på banen. Derfor er det også en god idé at udnævne en dommer. Det kan eksempelvis være, at det ikke skal være tilladt at tackle, når der er tale om en fodboldturnering i egen have, da det kan beskadige græsplænen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Bedste Bosch hvidevarer

Bosch er en af verdens førende producenter af hvidevarer og husholdningsprodukter. Virksomheden har i mere end 130 år produceret produkter af høj kvalitet og teknisk funktionalitet, og har i dag en bred vifte af produkter på markedet. I dette blogindlæg vil vi fokusere på Bosch hvidevarer og Bosch opvaskemaskiner, og hvorfor disse produkter er et godt valg til hjemmet.
Læs mere