4 idéer til udendørsaktiviteter i haven

Vi har samlet 4 idéer til sjove udendørsaktiviteter i haven for hele familien.

Sponsoreret artikel: Sommeren er på vej, og det betyder, at vi kommer til at bruge mere tid i haven under åben himmel. Haven er det perfekte sted at opholde sig, når solen skinner, og der er masser af muligheder for at gøre haven til et sted, hvor I kan hygge og slappe af – eller fordybe jer i sjove aktiviteter for hele familien.

Her får I 4 idéer, der kan anvendes som inspiration til, hvilke aktiviteter I kan give jer i kast med i haven.

#1: Lav mad over åben ild

Sommeren er lig med mad over åben ild. Måske har I et bålsted i haven, hvor I kan grille skumfiduser og snobrød? Det kan også være, I har et bålfad eller en grill. Uanset hvad, så bliver det ikke mere hyggeligt, end når I tilbereder mad sammen over åben ild. Og så smager det jo fremragende, hvilket heller ikke er dårligt.

#2: Skyd til måls med luftgeværet

Intet samler familien som en god konkurrence. Saml nogle dåser, stil dem op på en række og skyd så til måls efter dem med luftgeværet. Den, der rammer flest, får en præmie – og måske også en medalje? Kun fantasien sætter grænser.

Men husk nu at passe på, hvis I skyder med hagl. Lyder det for farligt, kan I bruge en softgun, kaste med småsten eller lave jeres egne slangebøsser.

#3: Lav badutspring på trampolinen

Det er svært at komme udenom trampolinen, når snakken falder på udendørsaktiviteter i haven. Det er med god grund, for trampolinen er efterhånden fast inventar i de danske haver, og så er det ovenikøbet en sjov aktivitet for både børn og voksne.

Træn jeres akrobatiske evner og lær sjove tricks, samtidig med at I får brugt noget energi. Ren win-win.

#4: Tag på camping i haven

At sove i telt er både befriende og hyggeligt. Særligt, når sommernætterne er lune, og det alligevel er for varmt at sove indenfor. Sørg dog for at stille teltet i skyggen, så I ikke vågner for tidligt, fordi morgensolen har varmet teltet op.

Skal I ikke på campingferie, er teltet en fremragende mulighed for at sove undefor. Tag et par nætter under åben himmel, hvor I hygger og rister skumfiduser over bålet om aftenen og sover i telt om natten. Det giver jer minder for livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like