Derfor bør du vælge lyskæder med solceller

Der findes i dag så mange forskellige lyskæder, at det kan være svært at vælge den helt rigtige til dine udendørsarealer. Fælles for alle typer af lyskæder er dog, at de tilføjer masser af stemning.

Det gør sig gældende uanset, hvor du placerer dem henne, da de altid er yderst hyggelige og stemningsfulde. Her kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge en solcellelyskæde, så du kan blive klogere på denne type af lyskæde.

Hyggelige elementer i haven

Hvis du har anlagt din have på en måde, så der er en masse blomsterbede, er du allerede godt i gang med at have hyggelige elementer i din have. Har du ydermere en bålplads, et shelter, et vildmarksbad, en terrasse m.m., så kan det konstateres, at dit udemiljø er fyldt med elementer, der skaber sin helt egen stemning.

Du kan have nok så mange lækre ting i haven. Men hvis du ikke har lys i haven, er det til ingen nytte i det store og hele. Det er yderst vigtigt, at der er lys, for ellers vil alt stå uset i mørket.

Brug lyskæder i flæng og spar strøm

For at få mere lys i din have kan du bruge lyskæder i flæng. Det kan dog hurtigt blive en dyr affære, da du ikke kan kontrollere elforbruget, når du anvender mange lyskæder, der bruger elektricitet.

Vælger du derimod at bruge solcellelyskæder, er der ingen udgifter forbundet med strømmen, hvorfor du kan bruge lige så mange, du vil. Du kan blandt andet finde en solcellelyskæde hos Plusled.

Få lys lige hvor du vil

Hvis du vælger solcellelyskæder fremfor eksempelvis lyskæder, der kræver en stikkontakt, kan du få lys hvor som helst. Du skal dog bare lige huske at sørge for, at du placerer solcellepanelet således, at der kan komme solskin til det.

Med solcellelyskæder har du også muligheden for nemt at flytte dem fra et sted til et andet. Det kræver nemlig ikke andet end en omplacering.

Miljøvenlige lyskæder

Vælger du at købe solcellelyskæder, er du ydermere en miljøbevidst borger. Solceller er nemlig rene og emissionsfrie, mens det også er en vedvarende energikilde, når der er solskinstimer nok. Hvis du tænker meget over at passe på miljøet, kan det sagtens være, at solcellelyskæder er det helt rigtige valg for dig.

Nem vedligeholdelse af solcellelyskæder

Der er ingen ben i at vedligeholde en lyskæde med solceller. Det eneste, du skal sørge for, er at holde solcellerne på toppen af solcellepanelet fri for skidt til alle tider. Derved er du sikret en optimal opladning og mest mulig tændingstid.

Her kan du bruge lyskæder

Lyskæder er meget anvendte i mange forskellige sammenhænge. Har du et blomsterbed, et træ, en busk, en haveskulptur eller andet i haven, der fortjener at stå i lys, så er der brug for en lyskæde.
På terrassen er en lyskæde nærmest uundværlig, da den skaber den bedste form for stemning. Det gør den også langs huset, i indkørslen, langs stier, på trappen, ved hoveddøren, i et shelter m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like