4 gode ideer til indretning af din garage

Uanset, om du bruger din garage som arbejdsplads, opbevaringsplads til dit værktøj eller bare til at parkere bilen i, kan den hurtigt blive ret kedelig. Vi har nogle gode idéer til, hvordan du kan indrette din garage og gøre den til en rigtig perle af et rum!

1: En rigtig garage har en arbejdsbænk

Hvis du er handy med værktøj, hvorfor så ikke lave et gammeldags arbejdsbord af affaldstræ? Det giver dig mulighed for at arbejde med dit håndværk – og hvem ved, hvad du kan få fra hånden? Mulighederne er uendelige, da det blot handler om din kreativitet og en smule håndværkertække.

Mal bænken i lyse farver, så den skiller sig ud, og tilføj en matchende værktøjskasse eller et skab til at opbevare alle dine forsyninger i. Hvis du ikke har nok opbevaringsplads, kan du tilføje enkle kroge langs væggene og lave et stativ, hvor du kan hænge dit værktøj.

2: Hylder og reoler til dine sager

Der er intet bedre end at komme hjem og finde alting organiseret pænt i skabe og på hylder med mærkede kasser, så det er nemt at finde frem til de ting, der før lå og rodede. Samtidig giver det dig mulighed for at opbevare nogle af de ting, du ikke ved, hvor du skal gøre af.

Det er slet ikke så svært at lave selv. Det eneste, du behøver, er nogle robuste træplader, søm, skruer og boremaskine, som du kan bruge til at sætte dem op – og det gør en kæmpe forskel, da du altid har et sted, hvor du kan placere dit værktøj og alt det andet, der ellers ligger og roder. Hvis du ikke vil lave det selv, kan du finde rigtig flotte og enkle hylder og skabe, der passer godt ind i garagen.

3: Gør garagen personlig

Nu hvor du har et sted til alting, er det også vigtigt at tilføje nogle personlige detaljer. Skab en inspirationsvæg ved hjælp af dit barns tegninger, kort fra dine kære eller vintage postkort, som du har samlet i årenes løb.

Hæng dem på væggen med søm – eller brug gamle arkivskabe af metal, hvor du kan sætte dem på med magneter. Det er kun fantasien, som sætter grænser, og du vil hurtigt opleve, at din garage for en hyggeligere atmosfære med et personligt præg. Det fantastiske ved dette er, at det tilføjer farve til dit rum, gør det unikt og kræver hverken de store investeringer eller fylder meget!

4: En drejebænk til træbearbejdning

Garager er generelt store rum, så hvorfor ikke få mest muligt ud af det ved at tilføje en drejebænk til dit træarbejde? Det er især en god idé, hvis du i forvejen er passioneret omkring DIY og kan ide at bygge ting fra bunden. Mulighederne er uendelige – stole, bogkasser, borde osv. Du kan finde masser af udstyr fra blandet Axminster som du kan bruge til drejebænken.

Du kan hente en gammel drejebænk i din lokale genbrugsbutik for et ganske anseeligt beløb – bare sørg for, at den ikke er rusten og beskadiget. Du kan tilføje lidt magi til din nyfundne kærlighed ved at male den i lyse farver eller tilføje et stykke træ på siden, hvor du kan hænge værktøj.

Dette passer godt sammen med idé nr. 2. Du kan lave et arbejdsbord, hvor du indsætter drejebænken på den ene side og tilføjer nogle hylder og skabe nedenunder eller på en anden væg til opbevaring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Guide: Sådan indretter du et behagelig soveværelse, der sikrer optimal søvn

Det vigtigste rum i dit hjem er soveværelset. Det er her, du sover og får lov til at genoplade din krop, så du er klar til den efterfølgende dag. Søvnen er helt essentiel for dit helbred og generelle velvære, og derfor er det væsentligt, at du lægger energi i at indrette dit soveværelse, så du er sikret en optimal søvn, der gør, at du er veludhvilet.
Læs mere