Guide: Sådan skaber du plads til opbevaring på et lille badeværelse

Kæmper du også med pladsen på badeværelset? Det kan være svært at få plads til at alle sine ting, når man bor småt. Men bare rolig, i denne guide kan du læse et par gode råd, til hvordan at du kan udnytte pladsen bedst muligt, selvom du bor småt.

De fleste mennesker kender til udfordringen med at få plads til det hele på badeværelset, men bare rolig, der er heldigvis hjælp at hente. Du behøver nemlig ikke gå ned på accessories, selvom pladsen er trang. I denne guide vil vi tage igennem et par gode råd, til hvordan du udnytter pladsen bedst muligt, uden at gå på kompromis med dine behov. 

Du behøver ikke at gå ned på accessories 

Selvom pladsen er trang, behøver du altså ikke at gå ned på accessories. Ved at udnytte de tomme arealer, og erstatte dem med smarte opbevaringsløsninger, kan du nemt skabe plads til accessories som f.eks. din hårfjerner til ansigtet, krøllejern, barbermaskine, og hvad du ellers måtte have liggende af udstyr, som kan være svært at få plads til.

Du behøver derfor ikke at gå ned på accessories, bare fordi du bor småt. Det hele handler om indretningen, og med en smart og kompakt opbevaringsløsning til badeværelset, kan du hurtigt få plads til alle de ting, som du ellers ikke vidste, hvor du skulle gøre af. Det vigtigste er at få udnyttet pladsen, med skabsplads og hylder. 

Skab mere opbevaringsplads med kreative løsninger

Du kan nemt udnytte pladsen på det lille badeværelse, ved at skabe flere kreative opbevaringsløsninger. Der findes efterhånden mange forskellige muligheder, når det kommer til opbevaring på små arealer. Udnyt de tomme arealer over toilettet, med skabsplads og hylder, hvor du kan opbevare toiletpapir, håndklæder, accessories osv.

I diverse bolighuse som f.eks. Ikea, kan du finde flere forskellige smarte opbevaringsløsninger, som er beregnet til at opsætte på små badeværelser. Du kan derfor nemt finde en løsning, som både pynter på badeværelset, og giver dig mere opbevaringsplads, uden at det ødelægger indretningen på badeværelset. 

Udnyt de tomme arealer 

Skab opbevaringsplads på de tomme arealer på badeværelset, ved at opsætte hylder, skabe og andre former for opbevaringsløsninger. På den måde kan du skabe plads til alle de ting, som ellers ikke kunne være på badeværelset. Der findes flere smarte løsninger, som f.eks. smalle hylder og skabsplads, som du kan fylde de tomme arealer ud med.

Du kan også udnytte pladsen under håndvasken, ved at placere en badeværelses kommode, som både fungerer som en rørskjuler, og som opbevaringsplads. På den måde kan du nemt skabe mere plads til håndklæder, toiletpapir og hvad der ellers optager pladsen på badeværelset, uden at det ser rodet ud og ødelægger indretningen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Løft dit værelsesdesign med en stilfuld skærmvæg

Skærmvægge er en fantastisk måde at tilføje et unikt touch til din boligindretning. De er alsidige og kan bruges på forskellige måder til at forbedre et rums udseende. Uanset om du vil skabe en følelse af privatliv, tilføje et statement-element til din stue eller blot opdele et rum, er skærmvægge en fremragende løsning. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du kan designe dit værelse med en skærmvæg.
Læs mere