Brug boblefolie for sikker opbevaring på loft og i skur

De fleste lofter er ikke velegnede, når du skal opbevare eksempelvis vintertøj, sengetøj og gammelt legetøj. Det kan gå udover selve genstandende, du opbevarer på loftet og i skuret, men det kan faktisk også ende med skader på både loft og skur.

Selvom det kan være fristende at udnytte pladsen i skuret og på loftet til opbevaring, er det ikke nogen god idé at smide alle de ting, du ikke bruger, derind. Det er langt fra alle huse, der er bygget til det, hvorfor du kan ende med at gøre skade på boligen.

Især loftsrummet kan virke fristende

Et stort loftrum, hvor der ikke er noget foruden spær og isolering, kan være fristende, når du mangler opbevaringsplads. Du bør dog ikke lade dig friste, da det ofte ikke er beregnet til det. Det kan give skimmelsvamp og råd, hvis du ikke pakker det forsvarligt ind.

Her kan bobblefolie være en praktisk løsning, da det kan sikre, at de ting, du stiller på loftet, er pakket forsvarligt ind, så det ikke ender med at give råd og skimmelsvamp. Se et bredt udvalg af bobblefolie her.

Loftsrummet er ikke egnet til opbevaring

Generelt er det klogt at være opmærksom på, at et loftsrum generelt ikke egner sig til opbevaring. I langt de fleste loftsrum på danske parcelhuse er der tværstolper, som går fra gulv til loft, så man ikke kan gå rundt deroppe – det betyder samtidig, at de ikke egner sig til opbevaring, da det ikke er formålet med loftsrummet.

I værste fald kan du risikere, at ting, du gemmer på loftet, giver problemer med spærrene, som efter noget tid vil være nedbøjede. Det kan give revner på inder- og ydervægge, hvorfor skuret i mange tilfælde vil være bedre egnet til opbevaring, så længe du husker at opbevare det på en fornuftig og forsvarlig måde.

Brug skuret til opbevaring

Skuret er i mange tilfælde bedre egnet til opbevaring end selv loftsrummet, hvis du vil være på den sikre side. Ofte vil et skur dog være dårligere isoleret end et loftsrum, hvorfor det ikke er her, du bør opbevare gamle vinterjakker og lignende.

Igen kan det dog godt lade sig gøre, hvis du sørger for at pakke det forsvarligt, så det rent faktisk kan tåle den kulde, der er om vinteren i et skur. Det kan du gøre med bobblefolie, men vær opmærksom på, at der ikke er nogen garanti for, det fungerer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Bedste Bosch hvidevarer

Bosch er en af verdens førende producenter af hvidevarer og husholdningsprodukter. Virksomheden har i mere end 130 år produceret produkter af høj kvalitet og teknisk funktionalitet, og har i dag en bred vifte af produkter på markedet. I dette blogindlæg vil vi fokusere på Bosch hvidevarer og Bosch opvaskemaskiner, og hvorfor disse produkter er et godt valg til hjemmet.
Læs mere