Få drømmene til at gå i opfyldelse med Dongfeng New Energy Vehicles’ matrix

Som et vigtigt resultat af Dongfeng Motors nye energitransformation har Dongfeng Motor succesfuldt lanceret nye energikøretøjer på tværs af mainstream, high-end og luksus, såsom DONGFENG BOX, VOYAH PASSION og MHERO I, og løbende leveret bedre produkter samt service til brugere over hele verden.

VOYAH, et high-end smart elektrisk køretøjsmærke, har altid holdt sig til brandets forslag om “Frihed til at udforske” siden etableringen. På baggrund af en konstant forståelse af brugernes behov har VOYAH skabt innovative produkter, der lever op til brugernes forventninger gennem brand-oplevelse, og som successivt har lanceret FREE, DREAM og PASSION, der fuldender tre kategorier af køretøjer, der spænder over SUV’er, MPV’er og biler. VOYAH har også skabt oversøiske VOYAH-områder i Oslo, Norge, Amsterdam, Holland, Tel Aviv-Yafo, Israel og andre lande med “Varm teknologisme”, der leverer tjenester af høj kvalitet med kinesisk kultur og lokale karakteristika til brugere over hele verden.

MHERO I, den første model af Dongfengs nyeste luksuriøse elektriske offroad-brand MHERO, er blevet officielt lanceret. Som den første model af M TECHs intelligente offroad-arkitektur har MHERO I dannet tre kerneteknologier i udviklingsprocessen: MORA skateboard off-road platform, MEGA POWER MHERO power og M ATS MHERO off-road all-terrain intelligent løsning. MHERO I fremstår med en stærk offroad-atmosfære og formidler altid brandets budskab om “ALDRIG GIV OP”.

DONGFENG BOX repræsenterer perfekt Dongfengs styrke og skønhed. Den er udstyret med det eneste rammeløse dørdesign på samme niveau, en-knaps flad funktion, automatisk parkering og fjernparkering samt 10-i-1 elektrisk drev, hvilket skaber et delikat, behageligt og teknologisk mobilt rum, der giver brugerne en ekstraordinær brugsoplevelse.

Med sloganet FÅ DRØMMENE TIL AT GÅ I OPLEVELSE er Dongfeng Motor forpligtet til at blive en enestående teknologivirksomhed, der tilbyder premium bilprodukter og -tjenester til globale brugere. Med ankomsten af 2024 vil en række af Dongfengs nye energiprodukter dukke op i Europa, Mellemøsten, Sydøstasien, Sydamerika og andre markeder en efter en, hvilket bidrager til, at Dongfeng realiserer ny energitransformation og et nyt skridt i høj kvalitet, der går globalt.

Company: China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co. Ltd

Kontakt: Li Rongrong

E-mail: [email protected]

Tlf: +86-27-84301195

Hjemmeside:

http://www.dongfeng-global.com/

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationGlobal
https://www.facebook.com/VoyahGlobal
https://www.tiktok.com/@dfmotor
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Guide: Sådan finder du den bedste håndværker til opgaven

Der er mange muligheder, når du skal finde en håndværker. Først og fremmest handler det om at vælge én, som du føler dig tryg ved. Dog er der mange forskellige faktorer, som du bør være opmærksom på, når du skal vælge den rigtige håndværker til opgaven. Herunder kan du læse mere om, hvordan du udvælger de rigtige.
Læs mere