Gode tips til at investere i mursten

Investering i ejendom – eller investering i mursten, som man også kalder det – kan være en vældig fornuftig beslutning. Historisk set giver sådanne investeringer nemlig et ganske fornuftigt afkast over længere tid og er derfor ganske attraktive.

Her i artiklen vil vi komme med nogle gode tips til, hvordan du kan få mest ud af at investere i fast ejendom. Nogle af disse gode råd vedrører dig, der er en almindelig investor, og dig, der planlægger at investere større beløb i mursten.

Forældrekøb kan være et godt sted at starte

En af de mest populære former for investering i mursten er forældrekøb. Altså lige bortset fra køb af egen bolig, hvis man vælger at betragte dette som en investering. 

Forældrekøb er en betegnelse for, når forældre køber en bolig med det formål at udleje den til deres barn.

Årsagen til at forældrekøb er et populært sted at starte med investering i mursten er, at det typisk vil være en investering, der falder på et tidspunkt, hvor der begynder at være plads i økonomien til sådanne investeringer.

Samtidig er den relativ risikofri i forhold til at finde en lejer, da det vil være barnet, der flytter ind – altså en man kender. Man hjælper barnet med at flytte hjemmefra, samtidig med, at de betaler leje, og samtidig med, at boligen forhåbentligt også stiger i værdi.

Du kan finde mere info om forældrekøb på denne side.

Find stabile lejere – det kan betale sig

Når man investerer i ejendom, vil det typisk involvere, at man finder en lejer dertil. Det gælder, uanset om det er en bolig til private eller til lokaler til erhvervsbrug. Det kan være en attraktiv investering og forretning, men der er også arbejde med at have lejere.

Hyppig udskiftning af lejere medfører højere omkostninger og spildt lejeindtægt i de måneder, hvor boligen eller lokalerne står tomme. Finder man derimod nogle stille og rolige lejere, der behandler ejendommen pænt og i øvrigt betaler deres leje til tiden, så vil man takke sig selv.

Sørg derfor for at bruge lidt tid på at finde nogle gode lejere, når du vælger at investere i en ejendom. Det er ofte den bedste langsigtede løsning, da det vil betyde mindre slid på ejendommen i lejeperioden, og derfor vil den bibeholde mere af sin værdi over tid.

Meld dig til ejendomsmæglernes køberkartoteker

Uanset om du ønsker at købe erhvervslokaler eller privatboliger, så kan du med fordel melde dig til ejendomsmæglernes køberkartoteker. Typisk vil det være dem, der står i disse køberkartoteker, der bliver præsenteret for nye boliger først – det vil sige inden, at de bliver lagt på internettet.

Fordelen ved dette er, at du kan få et forspring på at købe attraktive investeringsejendomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Guide: Sådan indretter du et behagelig soveværelse, der sikrer optimal søvn

Det vigtigste rum i dit hjem er soveværelset. Det er her, du sover og får lov til at genoplade din krop, så du er klar til den efterfølgende dag. Søvnen er helt essentiel for dit helbred og generelle velvære, og derfor er det væsentligt, at du lægger energi i at indrette dit soveværelse, så du er sikret en optimal søvn, der gør, at du er veludhvilet.
Læs mere