Flyt i lejlighed i A-house og mærk livet

Leder du efter en dejlig lejlighed i København? Det er ikke altid lige nemt at finde ens drømmebolig i København, men hvis du leder efter en lejelejlighed med plads til livets mange facetter, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet over de mange muligheder i A-House.

A-House består af 195 lejligheder, som alle er bygget i New York-stil og befinder sig centralt i det meget levende Islands Brygge. Her er der plads til både afslapning og fest, og det er svært ikke at lade sig imponere over bygningen, som tidligere husede et 200 kunstner kollektiv.

Således har folk som musikeren Anders Trentemøller og designeren Henrik Vibskov slået deres folder i bygningen, som altså har været en stor del af dansk kulturliv. 

Kom tættere på din næste lejlighed

Det er kun forståeligt, hvis du er blevet nysgerrig på de smukke lejligheder i A-House, og faktisk behøver det slet ikke være vanskeligt at kaste et blik på det, der måske er din næste adresse. Du besøger bare a-house.com hvor du nemt og hurtigt får et grundigt indblik i den helt særlige bygning. Du kan se hvilke lejligheder, der er tilgængelige, og selvfølgelig se smukke billeder, der giver dig én klar ide om, hvordan din næste lejlighed kunne se ud. 

Livet uden for lejligheden 

Livet er selvfølgelig meget mere, end det der foregår inden for hjemmets fire vægge. Selvom lejlighederne i A-House, med deres unikke grundplan, store vinduer, havudsigt og meget mere, nok vil give de fleste lys til at tilbringe en del tid indenfor, så er livet jo også mere end en lejlighed. Derfor vil du også sætte pris på de mange muligheder som A-House også byder på: Du kan f.eks. starte din dag med at træne i det private træningscenter, der befinder sig i bygningen.

Du kan også oplade din bil i den private parkeringskælder, og ikke mindst slappe af efter arbejdsdagen på den kæmpestore tagterrasse, som er en privat oase for beboerne i A-House. Uden for bygningen finder du også masser af muligheder for et rigt liv i storbyen: Du kan handle i det store udvalg af butikker, som befinder sig i umiddelbar nærhed, du kan nyde en god middag på én af kvarterets mange lækre restauranter, eller måske bare nå en hurtig kop kaffe på én af de mange hyggelige caféer i nabolaget? Uanset hvad du drømmer om i storbyen, så vil A-House helt sikkert ikke skuffe dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like