Indretning: Bring varmen ind i hjemmet med et vitrineskab i træ

Vitrineskabet har eksisteret i flere hundrede år, og du kan finde det i mange danke hjem – og hos flere generationer, ung som gammel. Det placeres i spisestuer, køkkener og stuer, og det er et praktisk og smukt møbel til opbevaring af de redskaber, du ikke bruger hver dag, men som alligevel fortjener en plads, hvor de er til at få fat i.

Vitrineskabet kan bruges til at udstille det fine service, den gode spiritus eller bare som et praktisk opbevaring af bøger, tøj eller noget helt tredje. Der findes mange forskellige vitrineskabe, og hvilket skal man vælge?


Vitrineskab med eller uden låger?

Før du vælger, hvilket vitrineskab du skal have, skal du overveje, hvilken funktion vitrineskabet skal have i dit hjem. Skal det bruges til opbevaring eller udstillingsvindue?

Vi anbefaler, at du vælger et vitrineskab med glaslåger, hvis du vil bruge det til at opbevare dine tallerkensamling eller dit fineste service. På den måde kommer det til syne i dit hjem, og så kan du jo nemt finde det, når det skal vises frem til særlige lejligheder.

Skal du omvendt bruge vitrineskabet til at gemme det rod væk, der ikke er plads til andre steder, skal du naturligvis vælge et med låger, det ikke er muligt at kigge igennem.


Tag på loppemarked og find dit nye vitrineskab

Du kan enten vælge at købe fra nyt, eller du kan købe et ældre, brugt vitrineskab. Vi er helt sikkert mest til sidstnævnte. Et vitrineskab i træ med masser af patina klæder de fleste hjem, og du kan være heldig at gøre et godt fund, hvis du leder efter et bruge.

Se bare ovenstående skab. Det er smukt, selvom det er tydeligt, at det er brugt. Brug skabet i et lyst hjem til at skabe kontrast – særligt, hvis du har en æstetisk indretning med hvide overflader, vil det gøre underværker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like